9 Haziran 2015 Salı

benim saçlarım benim karışımım benim kararım

Herkese merhabalarr.
Yine uzuuun zamandır kayıplardaydım ama işte geldim.Anacığım burdaydı gezdik tozduk bi kıbrıs yaptık geldik derken yine buraları ihmal ettim biliyorum.
Bu koşturmacadan da saçlarımda kendine bir pay çıkarmış uçları bir kurudu (tabiii o ara düzleştirici fön abarttıysam ).Ben de hemen kolları sıvadım şöyle bir dolabımı kurcaladım biraz ondan biraz şundan (tabii bilinçsizce değil=) )kendime harika bir saç maskesi yaptım 2-3 saat kadar durdu saçımda sonuç: mü-kem-mel! Hemen sizlerle de paylaşıyorum not alınız efenim =)

Keratin saç bakım maskesi
Tatlı badem yağı
Hindistan cevizi yağı
Kantaron yağı
fotoğrafta görünmeyen zeytinyağı=)
Bunları bir kase de karıştırıyoruz.Yanlız badem yağından 1 tatlı kaşığı,kantaron yağından da 1 çay kaşığı ekledim diğerinin ölçüsü size kalmış.Kantaron yağı yanığa yanık izlerine çok iyi geliyor öyle ki yanmış saçları bile onarıyor.Daha önce 1 kez daha yapmıştım o yüzden tecrübe ile sabit diyebiliriz.
Homojen bir şekilde karıştırıyoruz ve karışımı saçlarımızın sadece uçlarına sürüyoruz.
Saçlarım bu şekilde gördüğünüz gibi baya baya kurudu uçları.
Saç boyama fırçamız ile uçlara uyguluyoruz.2-3 saat bekletiyoruz.Sonra miss gibi yıkıyoruz.Sonrasında saç kremine,serumuna bile ihtiyaç duymadan saçlarım ipek gibiydi.
 Bu tarayıp kuruttuğum hali.Fön yok düzleştirici yok sadece son halini görün istedim.Malzemeler herkesin evinde olacağını tahmin ettiğim ürünler.Tavsiye ederim kızlar en azından bir süre daha kestirmeme gerek kalmayacak.Tekrar görüşelim...
sevgilerr...

3 yorum: